Zaključek smučarskega tečaja - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Zaključek smučarskega tečaja

Aktualno > Dogodki in odmevi > Smučarski tečaj 2023

Pa smo dočakali zadnji dan, verjetno najlepši in tudi najbolj mrzel ta teden. Tako smo dopoldne za konec tečaja še potrdili v preteklih dneh pridobljeno znanje in tako čim bolje izkoristili smučarske zavoje. Skupinsko smo osvojili podkornsko strmino in si ogledali trening naše Ane Bucik in Žana Kranjca ter jima dali nekaj napotkov za nastop na svetovnem prvenstvu. Zelenčkom smo pomagali na sedežnico, da so si lahko pridobili še eno novo izkušnjo s smučarskimi napravami. Po kosilu pa smo letošnji smučarski tečaj spet zaokrožili še z našo veliko tradicionalno barvasto kačo v zeleni, oranžni, modri in rumeni barvi. Zaključek tečaja z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo diplom smo imeli v hotelu, kjer smo med tednom kosili. Z odličnimi občutki smo še pomahali Kranjski Gori v slovo.


Tako kot se olimpijski ogenj na začetku iger prižge, ga je potrebno na koncu žal tudi ugasniti. Predsednik športnega društva Roman Rogelj se že na začetku zaključne prireditve ni mogel izogniti besedam- "To je bil naš najboljši tečaj do sedaj!", s čimer se je tudi strinjal vodja tečaja Slavko A. Bogataj. Na veselje vseh smo organizatorji ugotovili, da je bilo vmes sicer nekaj odsotnosti zaradi bolezni, ampak vzdušje je bilo vseskozi enkratno - vsi smo bili ves čas "pozitivni"!

Še enkrat se zahvaljujemo zaupanju staršev in dobri volji tečajnikov, predvsem najmlajšim začetnikom, ki so napravili prve korake na smučeh in se naučili smučati ter že preizkušenim smučarjem, ki so uspešno utrdili in nadgradili svoje znanje. Prav tako gre zahvala tudi vsem podpornikom tečaja, ki so nam olajšali samo izvedbo. Se vidimo prihodnje leto...

Skupinska slika 2023
Rezultati veleslalomske tekme
Pozdrav učiteljskega zbora
Nazaj na vsebino