31.08.2019 Začetek tekmovalne sezone v Gorenjski nogometni ligi - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

31.08.2019 Začetek tekmovalne sezone v Gorenjski nogometni ligi

Aktualno > Dogodki in odmevi
S tekmami 1. kroga GNL- kadeti se je tudi uradno pričela tekmovalna sezona 2019/2020 v MNZG-Kranj.

Igrali smo v gosteh pri Železnikih. Pred začetkom tekme je bilo zaznati malo nervoze, kajti v 1.krog tekmovanja smo šli brez vratarja. Tako, da smo morali med vrati postaviti enega od igralcev. A ta nervoza se je razblinila po 10. minuti igre. Fantje so imeli igro v rokah, pokazali ekipni duh, borbeno igro in z željo po zadetku ter lepimi akcijami bili nevarni skoraj vsak napad. Zaslužena zmaga, ČESTITKE fantom.

Rezultat: Železniki : VISOKO-PREDDVOR 1:10

Strelci: 3x Fuchs Nico, 3x Ajdovec Jan, po 1x Avsec Veno, Fuchs Leon, Spreizer Miha, Šunkar Jaka.V nedeljo 1.9. se je tudi za MLADINCE-U19 uradno pričela tekmovalna sezona 2019/2020.

Igrali smo doma proti ekipi Bled-Naklo. Tekma je bila zanimiva, odprta ter na obeh straneh z veliko priložnostmi za zadetek. Sama igra naših fantov žal ni bila tako prepričljiva. Gotovo je razlog, da je bila le prva tekma sezone. Preveč nezbranosti in napak. Vseeno na koncu zmaga in veselje ob osvojitvi treh točk.

Rezultat: VISOKO-PREDDVOR : Bled-Naklo 3:1

Strelca za domače: 2x Debeljak Jan, 1x Perko Filip.

Obenem bi izrabili priložnost in se zahvalili gostilni in pizzeriji Jurman za zgled naših fantov (selekciji U17 in U19) pred tekmo.Člani so sezono na gostovanju v Bohinju začeli nekoliko slabše.

Rezultat: Bohinj : PREDDVOR 4:0 (1:0)


Nazaj na vsebino