12.06.2022 Zaključek sezone mlajših nogometnih kategorij - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

12.06.2022 Zaključek sezone mlajših nogometnih kategorij

Aktualno > Dogodki in odmevi

V Športnem društvu Preddvor smo po dveh letih neugodnih koronskih časov, na igrišču Za žago spet organizirali tradicionalno srečanje igralcev vseh mlajših kategorij ob zaključku sezone. Tokrat je to padlo na nedeljo, saj so imeli trenerji v soboto še svoj redni seminar za potrditev strokovnih licenc naslednje sezone.


Začeli smo tako ob 11h v sončnem in še ne prevročem vremenu z najmlajšimi, ki so se pomerili v tekmovanju na poligonih. Sledile so nogometne predstave, kjer so se otroci pomerili tudi s starši. Vmes pa so vsem teknile dobrote z žara, za katere sta poskrbela legendarni sodnik Buco in domači športni zanesenjak George. Starši so poskrbeli tudi za sladka presenečenja, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

V nadaljevanju popoldneva je sledila tudi uradna predstavitev igralcev posameznih ekip. Na oder so bili najprej povabljeni mlajši cicibani U9, sledili so starejši cicibani U10 in mlajši dečki U12, nato pa še starejši dečki U15 in kadeti. Skupaj z igralci so se predstavili tudi trenerji Luka Potkonjak, Domen Sajovic in Iztok Pavc. Ob koncu srečanja je sledil še sprejem za mlajše dečke U13 (trener David Golob), ki so se vrnili z mednarodnega turnirja v Banjolah. Ekipa, ki so se ji pridružili tudi vrstniki iz sosednjega Velesovega je v dveh dneh prikazala odlične igre in na koncu osvojila tretje mesto.. Priznanja in pohvale je delil predsednik športnega društva Roman Rogelj, v ozadju pa je veliko zanimanja požel plakat z vizualizacijo novega nogometnega igrišča, ki naj bi bil zgrajen v naslednjih dveh letih.

Gledano v celoti, smo Za žago preživeli zelo prijetno nedeljo, množična udeležba igralcev, odlična trenerska ekipa, podpora staršev pa nas navdajajo z optimizmom tudi za naprej!


Vsem skupaj pa želimo VESELE POČITNICE!


Pripravil: Marjan Bogataj, Foto: Slavko A. Bogataj

Nazaj na vsebino