14. - 17.3.2019 Nogometne priprave U11 - U15 - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

14. - 17.3.2019 Nogometne priprave U11 - U15

Aktualno > Dogodki in odmevi

DAN 1 in 2 - Četrtek in petek 14.-15.3.2019


Selekcije od U11 do U15 so ob 13:30 srečno prispele na priprave v Umag, kjer smo se nastanili v isti hotel kot so pred njimi bivali starejši selekciji U17 in U19. V hotel Sol Garden. Skupaj v vseh selekcijah se je na priprave odpravilo kar 40 igralcev.

Na začetku smo se nastanili v sobe, potem smo imeli kratek sestanek kako bomo izpeljali prvi dan. Prvi trening smo naredili še isti dan in sicer od 17h-18:30. Ko smo končali s treningom smo se odpravili v sobe, poskrbeli za osebno higieno in odšli na večerjo. Sledil je prosti čas, ki so ga v večini, ne boste verjeli, preživeli v igralnici poln zanimivih stvari. Prosti čas je minil in čas je bil za spanje.

Danes smo se zbudili ob 7h zjutraj in se 7:30 odpravili na jutranji tek oz "footing" . Današnji dan je bil kar pester:
- Dopoldanski trening 10:30
- Tekma U13 proti Nk Ribnici ob 16h.
- Tekma U15 proti Šd Rogoza 17h.
- Tekma U11 proti Nk Ribnici ob 18h.

Vse tekme so bile same posebej zanimive. Najpomembnejše pa je, da je vsaka selekcija posebej spoznala različne načine-taktiko igranja nogometa iz drugih krajev Slovenije.Konec dneva se je končal isto kot dan prej. Večerja, prosti čas in skok pod rjuhe in v globoki spanec. Danes so se pri nekaterih že kazali prvi znaki utrujenosti .

DAN 3 - Sobota 16. marec 2019


Plan tretjega dne na pripravah:
- Jutranji tek ob 7:30.
- Dopoldanska trening-tekma U11 ob 10:30 z ekipo Nk Žiri.
- Dopoldanski trening U13 in U15 v Bašaniji.
- Popoldanska trening-tekma U15 ob 14:30 z ekipo Nk Žiri
- Popoldanski trening U11 in U13.

Dan se je začel na isti način kot dan prej. Z jutranjim treningom oz "footingom". Sledil je zajtrk. Do prvega treninga so imeli fantje prosti čas, ki so ga izkoristili na različne načine. Ob 10h se je vsaka selekcija posebej pripravila za dopoldanski plan dela. Najmlajši so imeli tekmo z ekipo Žiri. Ekipi U13 in U15 pa sta imeli skupni trening v Bašaniji.

Ekipa U11 je tekmo igrala na malce drugačen sistem kot ga je vajena. Igrali so 8+1. Fantje so se spoznavali z novim sistemom igre, ki se bodo z njim spoznali nekateri igralci ekipe v naslednji sezoni, ko bodo tekmovali v selekciji U13. Popoldan je ekipa U15 igrala z ekipo Žiri in pokazala dober nogomet. Predvsem so pa na tekmi uspešno pilili sistem-taktični del igre, ki ga bodo prikazali v drugi polovici sezone. Pohvale fantom za igro.

Malce kasneje sta se pa udarili med seboj ekipi U11 in U13. Pohvaliti gre obe ekipi za igro. Vsaka posebej sta pokazali smiselen nogomet. Ekipa U13 je bila seveda pretrd oreh za našo mlado ekipo U11. Vseeno pa je treba pohvaliti ekipo za borbenost, vztrajnost, željo po golu. Da je bila pa tekma še bolj zanimiva, atraktivna, so pa za to poskrbeli starši nekaterih otrok obeh selekcij in so s podporo ekipe U15 navijali za obe ekipi ter naredili res "cool" vzdušje .

Po tekmi je sledila večerja ter zatem prosti čas. Ekipa U11 je prosti čas čez dan izkoristila za igranje že tradicionalnega turnirja v igri "PS4 Fifa19". V večernih urah smo pa dobili zmagovalca. V zelo težki konkurenci, vsak prepričan da bo zmagal ta turnir je na koncu slavil in postal prvak leta 2019 ANŽE HAFNER. Čestitke.

DAN 4 - Nedelja 17. marec 2019


Pa je prišel dan, ki ga ne pričakuješ prav rad. Dan ko moraš počasi zaključiti s pripravami in oditi domov. Prehitro je minilo. Plan četrtega, zadnjega dne:

- Dopoldanski trening ekip U13 in U15.
- Selekcija U11 si je ogledala zaključne dele turnirja UMAG TROPHY.

Selekciji U13 in U15 so zadnji trening naredile bolj v smislu druzabnih elementarnih iger in strela na gol. Selekcija U11 si je pa v tem času ogledala par tekem turnirja Umag Trophy U11. Ob 12h smo se odpravili proti hotelu, se zrihtali, še zadnjič pogledali po sobah ali smo vse spakirali oz vzeli kar smo prinesli. Se odjavili na recepciji in se odpravili na zadnji obrok-kosilo. Po kosilu pa na avtobus in bye bye Umag , Preddvor here we come.


Za konec bi se zahvalili ŠD PREDDVORU, ki je kril zdravstveno zavarovanje v tujini, da so bili otroci-igralci brezskrbni tudi glede tega. HVALA. Seveda pa HVALA našim donatorjem za pomoč, da so bile te priprave še boljše, lepše in na nivoju kot se zagre. HVALA staršem za zaupanje in da verjamete v nas, verjamete v klub. Skupaj bomo še boljši, večji.

Lep pozdrav do naslednjih priprav.

ZAHVALA ZA POMOČ PRI IZVEDBI LETOŠNJIH PRIPRAV IN CELOTNEM IZGLEDU MLAJŠIH SELEKCIJ VELJA TUDI:

OB KONCU PRIPRAV NAŠIH MLAJŠIH SELEKCIJ VELJA ZAHVALA TUDI "B4 Sport Camps" ZA SAMO ORGANIZACIJO, AŽURNOST in RES DOBRO OPRAVLJENO DELO LJUDI, KI SO SODELOVALI PRI TEM:

Nazaj na vsebino