5. - 8.3.2020 Nogometne priprave U11 do U15 - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

5. - 8.3.2020 Nogometne priprave U11 do U15

Aktualno > Dogodki in odmevi

DAN 1 - Četrtek 5.3.2020


Selekcije od U11 do U15 so se zbrale v Preddvoru, kjer so se pripravljale na odhod na priprave v Umag. Nabiti polni adrenalina, so z nestrpnostjo čakali na odhod. Pri igralcih, ki so se pa priprav udeležili prvič pa je bilo dodatno opaženo tudi malček nervoze. Skupaj se je udeležilo kar 44 igralcev v spremstvu petih trenerjev.

Odhod na same priprave je bil ob 11h. V Umag smo prispeli ob 14h. Prostega časa ni bilo prav veliko saj se nam je prvi trening začel že ob 15:30 uri, tako, da je bil naš dogovor, da se čimhitreje porazdelimo po sobah, se oblečemo v trening opremo in gremo na prvi trening.

Po turbolentnem začetku je bil vseeno trening opravljen na zelo visokem nivoju. Po končanem treningu je pa le prišel čas, ki smo se lahko umirili, normalno ustalili, si privoščili zasluženo večerjo, uživali v prostem času ter počasi pripravili na spanec. Jutri nas je čakal že nov, zanimiv dan .

Nekaj utrinkov prvega dne priprav:

DAN 2 - Petek 6.3.2020


Ker smo bili že prvi dan priprav aktivni, ponoči niti nismo opazili burnega vremenskega dogajanja. S posledicami smo bili soočeni zjutraj. Vsa igrišča z naravno podlago so bila zalita z vodo in bolj primerna za igranje vaterpola kot pa nogometa. Temu stanju smo morali prilagoditi tako termine treningov kot vsebino. Dopoldne smo tako izvedli zelo kvaliteten trening tehnike za vse ekipe in vratarje, popoldne pa sta ekipi U13 in U15 odigrali uvodni tekmi s vrstniki iz Maribora, obe na velikem igrišču. Nasprotniki so bili nekoliko v prednosti, ker na Štajerskem tako igrajo tudi ligaške tekme. Rezultat ni bil niti pomemben, bolj prilagoditev na nove oz. drugačne okoliščine nogometne igre.

Nekaj utrinkov drugega dne priprav:

DAN 3 - Sobota 7.3.2020


Tretji dan se je začel s pripravami na tekme ekip U11 in U13 z vrstniki iz Kočevja na igrišču z umetno travo v neposredni bližini hotela. Igra je že lepo stekla, čeprav so bili nasprotniki tehnično nekoliko boljši, pa tudi sreča jim je šla na »noge«. Pred posebnim izzivom so bili trener Gregor in fantje iz ekipe U15. Na še vedno razmočenem in precej uničenem igrišču z naravno travo so se »spopadli« z nemško žensko ekipo U21 in jih precej nedžentlemensko visoko premagali. Posledice so bile kar hude – nobene telefonske številke ali e-naslova. No fantje se še učijo, kako s puncami.

Nekaj utrinkov tretjega dne priprav:

DAN 4 -Nedelja 8.3.2020 zaključek


Zadnji dan smo imeli trening vseh ekip ponovno na igrišču z umetno travo ob hotelu. Lokacija je zelo primerna, saj nismo bili vezani na prevoz z avtobusom. Uspelo se nam je dogovoriti za tekmo mlajšega dela ekipe U11 z vrstniki iz Kočevja. Lahko rečemo, da je bila skoraj najbolj zanimiva od vseh odigranih. Vsi, igralke in igralci, so pokazali veliko prizadevanja, tako da se je rezultat ves čas menjaval. Na koncu so bili bolj srečni Kočevci, ki pa so dali dva gola iz nekoliko kočljivih situacij.

Zadnji del treninga je bil namenjen raztegovanju mišic, sprostitvi in pogovoru ter navodilom, kako se pripraviti za odhod. Kosilo smo imeli ob dvanajstih, potem pa je sledilo pakiranje, pregled sob, iskanje izgubljenih stvari,…

Avtobus je ekipi kadetov in mladincev pripeljal malo pred drugo uro. Hitro smo se vkrcali in polni vtisov ob dveh že brzeli proti domu. Skratka, vse je potekalo tako, kot se za en resen klub, in ŠD Preddvor to je, spodobi.

Nekaj utrinkov zadnjega dne priprav:

ZAHVALA Z LETOŠNJIH PRIPRAV VSEH NAŠIH MLAJŠIH SELEKCIJ U11-U13-U15-U17-U19

Ne pozabimo pa tudi letos na vse, ki so nam zopet priskočili na pomoč tako ali drugače - hvala vam.

ZA POMOČ PRI IZVEDBI LETOŠNJIH PRIPRAV IN CELOTNEM IZGLEDU SELEKCIJ od U11 do U19 PA BI SE ISKRENO ZAHVALILI ŠE:

"PowerTuning, Veko hiše, Getris, SpAvto, Vena, Pečarstvo Hrovat, Atelje Lik, PrintShop"

Nazaj na vsebino