Delo po skupinah v naslednjih dneh - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Delo po skupinah v naslednjih dneh

Aktualno > Dogodki in odmevi > Smučarski tečaj 2016

Drugi dan naj bi bil po vremenskih napovedih podobno kot prvi, z rahlo možnostjo sneženja. Tako nas je dež s snegom strašil do parkirišča v Kranjski Gori, kjer pa je točno ob 8.30 prenehal. Tako smo lahko v miru opravili slikanje skupin in odhiteli na smučarske terene, ki so bili tako kot včeraj dopoldne izvrstni, popoldne pa že precej utrujeno mokri in kupasti.


Takole pa izgledamo letos po skupinah:Zelena skupina:
učitelji Janez Žnidaršič, Tamara Grilc in Andraž Hafner


Močna borderska skupina
učitelj David Vidmar


Začetna borderska skupina
učiteljica Perla Prodan Krstič


Oranžna skupina 1
Učiteljica Jana Križaj Nunar


Oranžna skupina 2
Učitelj Jure Bogdan Sajovic


Oranžna skupina 3
učitelj Jure Sajovic st.Oranžna skupina 4
učitelj Marko ZadravecModra skupina
učitelj Marjan Bogataj


Rumena skupina
učitelj Bogdan SajovicPa še vodja tečaja Slavko A. Bogataj s svojim učiteljskim zborom po kosilu...

Prejšnja dva dneva sta nas kar malo razvadila in tako smo tretji dan mislili, da bo, kljub napovedim o celodnevnem sneženju, zjutraj sneg ponehal, po našem končanem dnevnem smučanju pa spet začel. Pa temu ni bilo tako. Zjutraj smo se že od doma odpravili v močnem sneženju, ki je v Kranjski Gori sicer malo popustilo, da smo lahko normalno začeli smučati, tokrat po precej drugačnem naravnem snegu in nekateri tudi po čisto pravem celcu. Ob desetih pa nas je zajel še pravi snežni metež, tako da smo na terenu komaj zdržali do kosila. Ko smo se pogreli in okrepčali, smo opravili še slikanje vseh posameznikov in spet odhiteli na teren v močno sneženje. Občutili smo pravo zimo in uživali v njej!
Pa smo z "najhujšega ven", smo si oddahnili po sredinem zasneženem dnevu, z mislimi pa smo bili že pri današnji veleslalomski tekmi. Vse dopoldne smo pridno trenirali, nekateri na Podkornu, drugi na drugih težkih kranskogorskih terenih. Nato je prijal počitek in okrepčilo, kaj kmalu pa smo se, zaradi gneče na napravah, morali odpraviti na štart veleslaloma. Ob bučnem spodbujanju navijačev, so tekmo odprli deskarji, sledili so jim zelenčki ter oranžni, zaključili pa so jo modrčki in rumenčki. Vsak zase je pokazal svojo tekmovalno pripravljenost, najbolj pa smo bili veseli napredka zelenih začetnikov, ki so se po progi zapodili kot pravi tekmovalci. Čestitke prav vsem, rezultati pa do jutri čakajo v zaprti kuverti z napisom "TOP SECRET".
Nazaj na vsebino