OBVESTILO št. 3 pred začetkom Smučarskega tečaja - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

OBVESTILO št. 3 pred začetkom Smučarskega tečaja

Aktualno > Dogodki in odmevi > Smučarski tečaj 2022
  • ORGANIZACIJA: Slavko A. Bogataj, Marjan Bogataj, Roman Rogelj


Jutri torej začnemo z našim tokrat že 13. smučarskim tečajem za osnovnošolske otroke v organizaciji Športnega društva Preddvor. Včeraj smo poklicali tudi g. Janeza na vlado ter ga opozorili na naše morebitne logistične težave pri izvedbi tečaja, pa se je takoj odzval s sprostitvijo ukrepov - torej:

Aktualni ukrepi za omejitev širjenja okužb za nas ostajajo samo še naslednji:
  • na avtobusu in na žičniških napravah je obvezna maska,
  • vsi tečajniki se morajo doma, vsak dan pred prihodom na zborno mesto, samotestirati in se bodo lahko udeležili tečaja le v primeru negativnega hitrega testa (pričakujemo doslednost in odgovorno ravnanje ter takojšnjo informacijo o odsotnosti v primeru okuženosti).

S tem želimo SAMO doseči, da morebitna okužba ne bo prišla v naš smučarski mehurček in s tem ogrozila celotno izvedbo smučarskega tečaja - hvala za razumevanje!

Jutri zjutraj se torej dobimo ob 7.00 na parkirišču pred OŠ Matije Valjavca v Preddvoru, prihod nazaj na isto mesto bo okrog 16h. Nazaj grede bodo nekateri tečajniki zapuščali avtobus že prej na mestih, kot ste nam sporočili – razdelitev po avtobusih pa je že objavljena na seznamu prijavljenih.
Nazaj na vsebino