23.12.2018 Zadnji trening mlajših kategorij v letu 2018 - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

23.12.2018 Zadnji trening mlajših kategorij v letu 2018

Aktualno > Dogodki in odmevi
Zadnji treningi v letošnjem letu so se odvili v selekcijah U11, U17 in U19 tako rekoč že tradicionalno, zabavno in pa kot se spodobi prihajajočim se praznikom nasproti :).

Pri selekciji U11 smo na predzadnji trening povabili starše in jih izzvali na eno dobro partijo nogometa. V težki tekmi, polni preobratov, dobrih akcij je bil izzid po 30 minutah neodločen 6:6. Sledile so enajstmetrovke, kjer je bila pa selekcija U11 bolj zbrana in zasluženo zmagala ;). Po tekmi smo se še s starši podružili, poveselili...... Hvala staršem za pijačko in izvrstne dobrote.



Zadnji trening je bil božičkovo obarvan trening. Vsi igralci so dobili božičkove kapce. Razdelili smo se v dve ekipi in še zadnjič v letošnjem letu odigrali med seboj. Več v sliki. Po treningu pa ni šlo brez presenečenja. Vsi so dobili ne samo eno ampak celo dva darila . Hvala. Seveda se zahvaljujeva za presenečenje oba trenerja ekipe Nika&David. Pri selekciji U17 in U19 je bil zadnji trening obarvano isto kot pri mlajši selekciji, samo da so si fantje na koncu treninga za božička zaželeli pizze. Starši smo se pa pogreli ob čajčku in kuhanem vinčku....



VSEM želiva-želim en fajn počitek. Da počitnice-praznike izkoristite kar se da NAJBOLJE in po vaših želja.

Želiva-želim vam LEP, VESEL, MIREN božič ter SREČNO, ZDRAVJA v novem leto :):).



Pripravil: Dadid Golob
Nazaj na vsebino