Osnutek novega grba v podobi ŠD Preddvor - rezultati ankete - Športno društvo PREDDVOR

Pojdi na vsebino

Osnutek novega grba v podobi ŠD Preddvor - rezultati ankete

Aktualno > Novice
Rezultati ankete

"Všeč mi je" - glasov: (0,00%)


"Ni mi všeč" - glasov: (0,00%)


"Je še kar v redu" - glasov: (0,00%)


"Vseeno mi je" - glasov: (0,00%)


Skupaj vseh glasov:

Spoštovani člani, podporniki in privrženci ter tudi vsi tisti, ki spremljate delovanje ŠD Preddvor,

s skupnimi močmi nam uspeva, da se naše društvo uspešno razvija in vsako leto lahko pokažemo kaj novega. Nogometne ekipe so prepoznavne tako po tekmovalnih dosežkih kot tudi po zunanji podobi, glas o uspešnih izvedbah smučarskega tečaja med zimskimi počitnicami se je razširil daleč na okoli. Z družbo Jelovica, d.d. smo uspeli urediti odnose glede uporabe igrišča in spremljevalnih objektov za žago, z občino Preddvor sodelujemo pri projektu izgradnje športnega parka v Vokah.


Z občino nas povezuje tudi občinski grb, ki smo ga nekako posvojili in se z njim predstavljamo, kjerkoli se pojavimo (internet, tekmovalni dresi, ostala športna oprema in rekviziti,...). Ker pa je občina občina, društvo pa društvo, je v zraku že kar nekaj časa ideja o lastnem grbu. Beseda je dala besedo in pred vami je osnutek grba pripravljen za pripombe in komentarje.


Izhodišča za oblikovanje so bila naslednja:

  • osnovna dejavnost društva je bila, je in bo tudi v prihodnje nogomet, zato je sestavni del naziva (klasična) nogometna žoga,

  • z nogometom (in igriščem za žago) je ves čas povezan mogočni hrast za zgornjim golom, zato je to osnovni element grba,

  • osnovne barve so modra, bela in zelena.


Predvideno je, da bomo dokončno verzijo grba potrdili na volilni skupščini do konca letošnjega leta, kjer naj bi tudi formalno spremenili/skrajšali ime iz sedanjega ŠD Storžič - Preddvor v ŠD Preddvor, do takrat pa vse zainteresirane pozivamo k sodelovanju.


Predsednik:
Roman Rogelj, l.r.

Pripravil:
Slavko A. Bogataj, l.r.

Nazaj na vsebino